Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- حدود دو ماه است که مردم خراسان رضوی برای دریافت گاز مایع مشکلاتی دارند و در روزهای کرونایی در صف‌های طولانی می‌ایستند که بیشتر اوقات دست خالی به خانه برمی‌گردند و گویا کسی هم پاسخگو نیست و مسئولان توپ را در زمین هم پاسکاری می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، حکایت صف‌های طولانی برای تهیه گاز مایع در روزهای کرونایی حکایتی تازه‌ای نیست و نزدیک به دوماه است که مردم در جای جای استان خراسان رضوی از این وضعیت گلایه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها گویا اوضاع از روزهای قبل بدتر شده و کسی هم پاسخگو نیست و باعث ایجاد صف‌های طولانی در این روزهای کرونایی شده است.

کسانی که در صف‌های گاز مایع می‌ایستند گلایه‌های بسیار دارند، برخی دلیل این موضوع را نداشتن برنامه از سوی مدیران و گروهی نیز بی‌توجهی آنها اعلام می‌کنند.

برخی از مردم پس از ساعت‌ها انتظار در صف طولانی با کپسول خالی به خانه برمی‌گردند این در حالی است که برای بسیاری از افراد تهیه گاز مایع یکی از ضرورت‌های زندگی آن‌ها است، همچنین بعضی از اصناف نیاز مبرمی به گاز مایع دارند.

مردم از وضعیتی که دولت در نحوه توزیع کپسول گاز مایع ایجاد کرده گلایه دارند و اعلام می‌کنند حتی با وجود حضور در صف‌های طولانی نمی‌توانند یک کپسول گاز مایع خریداری کنند و خواستار برطرف شدن این مشکل هستند.

خبرنگار تسنیم برای بررسی این مشکل به 6 مرکز توزیع گاز مایع در اطراف مشهد مراجعه کرد و از نزدیک به گلایه‌های مردم روبه‌رو شد.

مردی که فرزند کوچکی در آغوش دارد خود را به ما می‌رساند و با صدایی بلند می‌گوید: از مشهد تا چناران به تمامی مراکزی که محل توزیع گاز مایع بودند سر زدم ولی تا همین الان نتواسنتم کپسول تهیه کنم، این مراکز به ما می‌گویند باید به صورت اینترنتی ثبت نام انجام می‌دادی تا کارت دریافت گاز مایع را دریافت می‌کردید.

روستائیان لرستان نسبت به خرید سهمیه الکترونیک نفت سفید و گاز مایع اقدام کنندتامین سیلندر گاز مایع چالش جدید 400 روستای زنجان/ مشکل صف‌های طولانی گاز چیست؟داستان کمبود گاز مایع در فارس؛ شرکت ملی پخش فرآورده‎های نفتی: کمبودی نداریم

این شهروند مشهدی گلایه دارد که دو روز گذشته ثبت‌نام اینترنتی انجام داده است و کد رهگیری را دریافت کرده است و بعد از مراجعه دوباره به مراکز به ما گفتند که حتما باید کارت داشته باشید، این در صورتی است که عملا ثبت نام اینترنتی برای دریافت گاز مایع عملی باطل است چرا که بعد از ثبت نام باید اتاق اصناف و اداره گاز منطقه مراجعه کنیم که بسیار زمان بر است.

یکی دیگر از شهروندان که معتقد است وقتی برای بیان مشکلات به مسئولان مربوطه مراجعه می‌کنیم می‌گویند بروید در سامانه تعریف شده ثبت نام کنید و این در حالی است که یک ماه است در سامانه ثبت نام کردم اما تنها شماره رهگیری داده‌اند و زمان و مکان تحویل کپسول و حتی تعداد آن را مشخص نکرده‌اند.

علیرضا معتقد است چرا وضعیت گذشته که به راحتی می‌توانستیم کپسول گاز مایع تهیه کنیم را تغییر دادند. در روستای ما گازرسانی انجام شده اما گاز در لوله‌ها نیست و به همین دلیل سهمیه نفت ما قطع شده است و مجبوریم از گاز مایع استفاده کنیم که تهیه این کپسول‌ها نیز این روزها خیلی مشکل است.

یک راننده مسافرکش هم که با خودروی شخصی مسافرکشی می‌کند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: در این شرایط اقتصادی که بیشتر کسب و کارها با شیوع ویروس کرونا محدود شده است با مسافرکشی هزینه‌های سنگین زندگی 5 نفره را تامین می‌کنم. مسافرکشی با بنزین لیتری سه هزار تومان به صرفه نیست و خودروی خود را به گاز مایع تجهیز کرده‌ام تا بخشی از هزینه‌ها تقلیل یابد اما تهیه گاز مایع این روزها خیلی مشکل است.

این شهروند مشهدی با بیان اینکه در این مرکز گاهی یک خودرو دارای 70 کپسول و گاهی دو خودرو می‌آورند که به تمام افراد کپسول گاز مایه نمی‌رسد گفت: قیمت کپسول گاز در این مرکز 10 هزار و 400 تومان است اما به صورت آزاد  با قیمت بیش از 20 هزار تومان به فروش می‌رسد.

یکی دیگر از مراجعه کنندگان به مرکز توزیع گاز مایع به خبرنگار تسنیم گفت: از صبح همه مراکز توزیع سر زدم، حتی خواستم به صورت آزاد تهیه کنم که با قیمت‌های عجیب 100 هزار تومان روبه‌رو شدم، کپسولی که ما با هشت هزار تومان تعویض و پر می‌کردیم، الان باید به بدبختی در بازار سیاه پیدا کنیم.

با وجود مشکلات مطرح شده از زبان مردم رئیس شرکت پخش فراورده‌های نفتی خراسان رضوی معتقد است وظیفه ما تامین فرآورده‌های نفتی است و باید دستگاه‌های دیگر مانند صنعت، معدن و تجارت به این مشکل ورود کنند.

علی‌اصغر اصغری افزود: توزیع گاز مایع پیش از این به صورت حواله دستی و از طریق عوامل توزیع انجام می‌شد که این روش سنتی بود و امکان نظارت کامل میسر نبود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در این طرح دو گروه عمده خانوارهای روستایی و حاشیه شهرها و همچنین اصناف و کارخانه‌ها مورد توجه هستند اما گروه اول به ثبت‌نام نیازی ندارند زیرا اطلاعات آنها پیش از این در سامانه ثبت شده است.

مدیر روابط عمومی شرکت پخش و پالایش فراورده‌های نفتی خراسان رضوی تصریح کرد: در حال حاضر مشاغلی که نیازمند گاز طبیعی هستند باید شغل آنان به تایید سازمان صمت برسد، گازهای کوچک سفری هم توسط 6 شرکت توزیع گاز مایع در خراسان رضوی تامین می‌شود.

این روزها خبرهای میدانی از گوشه و کنار شهرهای استان خراسان رضوی حاکی از فروش با قیمت بالای کپسول‌های گاز مایع تا 100 هزار تومان برای مصارف خانگی و غیرخانگی است و به نوعی بازار سیاه این محصول در استان ایجاد شده است که تاکنون نیز اتفاقی از سوی مسئولان رقم نخورده است.

انتهای پیام/282/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توزیع گاز مایع صف های طولانی خراسان رضوی گاز مایع هزار تومان کپسول گاز ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۰۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هیئت مدیره تعاونی مرغداران شهرستان همدان با حضور ربانی‌مهر معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان، شفیعی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان و میرزایی مدیر اتحادیه تعاونی‌های روستایی شهرستان همدان، ورمزیار مدیر عامل شرکت تعاونی مرغداران و اعضای هیئت مدیره برگزار شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان در این نشست گفت: تقویت تعاونی‌ها یکی از برنامه‌های با اولویت در سال جاری است و همه باید به توسعه و تقویت تعاونی‌ها در تأمین، تولید و توزیع کالاهای اساسی کمک کنند.

اسدالله ربانی‌مهر افزود: بازار مرغ همدان در وضعیت ثبات قیمت است و قیمت مرغ در همدان ۱۵ تا ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل است و بیش از مصرف، مرغ تولید می‌شود و حتی مرغ منجمد تنظیم بازاری در اکثر فروشگاه‌های سطح شهر توزیع می‌شود.

وی یادآور شد: تعاونی مرغداران شهرستان همدان از بزرگترین تعاونی‌های غرب کشور است و در حوزه تولید و توزیع مرغ باید ورود جدی‌تری داشته و در جلسات تنظیم بازار شهرستان حضور فعالی داشته باشد.

در این جلسه مهم‌ترین مسائل و مشکلات این تعاونی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیر عامل تعاونی گزارشی از اقدامات این تعاونی بیان کرد.

کد خبر 6098417

دیگر خبرها

  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • طعنه سنگین عباس عبدی به کاظم صدیقی درپی ادعای توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی