Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، بعد از افزایش قیمت بنزین در آبان‌ماه سال گذشته گرایش مالکان خودرو به مصرف سوخت گاز مایع به دلیل قیمت پایین و ماندگاری بالای آن در مصرف بیشتر شده است و همین موضوع باعث افزایش قیمت سه برابری گاز مایع و یا کمبود آن در برخی مناطق استان خوزستان شده است. گاز مایعی که از سوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی بین عاملان توزیع و عرضه می‌شود برای مصارف خانوار است و طبق اعلام شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گاز مایع سبد خودرویی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خوزستان(اهواز)؛ چیزی با عنوان سبد سوختی"گاز مایع" برای خودروهای شخصی و عمومی دراستان نداریم و شرکت متبوع متعهد به تامین چنین سهمیه سوختی نیست. در حالیکه بنا به اعلام این شرکت گرایش به مصرف گاز مایع به عنوان سوخت خودرو در این استان بسیار افزایش یافته است انحراف مصرف گاز مایع برای مصارف خودرویی باعث کمبود این کالا در برخی مناطق، ایجاد شرایطی برای فعالیت بیشتر دلالان و افزایش قیمت کپسول گاز شده است.

برای کاهش تخلف در مسیر توزیع و عرضه گاز مایع و نظارت هر چه بیشتر در این بخش از ابتدای شهریورماه امسال شرایطی ایجاد شده تا مصرف کنندگان واقعی گاز مایع (خانوارها) با ثبت‌نام در سایت درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف) امکان خرید گاز مایع با قیمت مصوب را داشته باشند. با الکترونیکی شدن خرید گاز مایع تخلف در سطح عرضه و فروش برداشته می‌شود و مصرف کنندگان واقعی می‌توانند گاز مایع را با قیمت مصوب خریداری کنند.

مصرف غیر خانگی مهم‌ترین عامل افزایش قیمت گاز مایع در خوزستان

معاون اقتصادی و بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان بیان کرد: جایگزین شدن مصرف گاز مایع به جای بنزین و افزایش مصارف غیرخانواری گاز مایع، مهم‌ترین عامل افزایش قیمت این کالا و در برخی موارد کمبود آن شده است.

عبدالرحمان ناصریان گفت: در مواردی نیز شرکت‌های پخش گاز مایع تخلف می‌کنند و به ایستگاه‌های ال پی جی گاز مایع تزریق می‌کنند و باعث وقوع تخلف فروش این نوع گاز به مصرف کنندگان غیراز مصارف خانگی می‌شوند. قیمت مصوب هر سیلندر گاز مایع ۹۷ هزار ریال است، اما با تخلفاتی که انجام می‌شود قیمت این گاز در استان به سیلندری ۳۰۰ هزار ریال رسیده است. از یکم شهریورماه مقرر شد برای ساماندهی توزیع و عرضه گاز مایع مصرف کنندگان این گاز در سامانه سدف ثبت‌نام کنند، اما با وجود اطلاع‌رسانی که انجام گرفت جمعیت بالایی از متقاضیان گاز مایع هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند.

ناصریان با اشاره به این‌که ۵۴ هزار نفر باید در سامانه سدف ثبت‌نام کنند اظهار داشت: با الکترونیکی شدن توزیع و عرضه گاز مایع نظارت بر نحوه عرضه بیشتر و محسوس می‌شود تا تخلفات در این بخش بسیار کاهش خواهد یافت. هنوز متوجه نشدیم که عامل اصلی مقاومت برخی از مردم برای ثبت‌نام کردن در این سامانه که به نفع خود آنها هم است چیست و با وجود تمامی تمهیداتی که از سوی این سازمان و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی انجام گرفته اما همچنان افراد زیادی ثبت‌نام نکردند و این موضوع باید آسیب‌شناسی شود.

وی با اشاره به این‌که برای مناطق سرد سیر استان سهمیه گاز مایع تا ۲ برابر افزایش یافته است افزود: مردم این اطمینان خاطر را داشته باشند با ثبت‌نام و الکترونیکی شدن دریافت گاز مایع تخلف در توزیع این گاز و افزایش قیمت‌ها برچیده خواهد شد. مهلت ثبت‌نام در سمانه سدف برای خانوارها تا ۱۵ مهر ماه تمدید شده بود و برای راحتی حال مردم به شرکت‌های پخش اعلام شد ۲۰ درصد فروش گاز مایع به صورت تراکنشی و ۸۰ درصد همچنان به صورت آزاد انجام شود.

در ستاد تنظیم بازار استان مصوب شد که در خوزستان با توجه به شرایط اقتصادی به خانوارهایی گاز مایع تعلق گیرد که کنتور گاز شهری ندارند.

 معترضان اصلی گاز مایع دلالان هستند

معاون اقتصادی و بازرگانی سازمان صمت استان بیان کرد: اغلب معترضان گاز مایع دلالان هستند که با الکترونیکی شدن عرضه این نوع گاز مخالف هستند. افرادی هم هستند که توسط دلالان تحریک می‌شوند و نسبت به این شرایط اعتراض دارند. طبق قانون نباید زمان ثبت‌نام خانوارها در سامانه سدف تمدید شود و با توجه به شرایط برای تمدید مهلت ثبت‌نام تصمیم گیری خواهد شد. افرادی که در این سامانه ثبت‌نام نکنند امکان خرید و دریافت گاز مایع را نخواهند داشت.

ثبت نام تنها ۵۰ درصد گروه هدف در سامانه سدف

با وجود اطلاع‌رسانی گسترده و تمدید دوباره مهلت ثبت‌نام افراد واجد شرایط برای دریافت گاز مایع بعد از ۲ ماه از آغاز این طرح جمعیت بالایی از مشمولان در استان خوزستان در این سامانه ثبت‌نام نکردند. تجربه ثابت کرده برای قطع شدن مسیر تخلف و رصد و پایش دقیق، عرضه کالاها باید به صورت سیستمی و الکترونیکی انجام شود. در این بین همکاری مردم برای شفاف‌سازی عرضه گاز مایع و ثبت‌نام در سامانه‌ای که برای عرضه این گاز تهیه شده است بسیار اهمیت دارد.

به گفته مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خوزستان(اهواز) ۵۰ درصد از جمعیت ۵۴ هزار نفری مورد هدف مشمولان گاز مایع در استان برای ثبت‌نام در سامانه سدف اقدام کردند که بعد از این میزان اطلاع‌رسانی انتظارمی رفت مردم همکاری بیشتری داشته باشند.

نعمت‌اله نجفی با بیان این‌که کمبودی در بخش گاز مایع در استان وجود ندارد گفت: با الکترونیکی شدن عرضه گاز مایع حق به حق دار می‌رسد و فرد متقاضی می‌تواند سهمیه گاز خود را با قیمت مصوب و به راحتی دریافت کند.

صدها جایگاه غیر مجاز عرضه گاز ال پی جی در استان خوزستان وجود دارد که تاکنون هیچ دستگاهی متولی برخورد با این مراکز نبوده است. این جایگاه‌ها با فروش گاز مایع به مالکان خودرو به عنوان سوخت عامل افزایش قیمت و کمبود آن در استان خوزستان هستند.

کد خبر 555628 برچسب‌ها گاز استان خوزستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: گاز استان خوزستان پخش فرآورده های نفتی الکترونیکی شدن استان خوزستان سامانه سدف عرضه گاز مایع مصرف کنندگان توزیع و عرضه افزایش قیمت گاز مایع گاز مایع ثبت نام قیمت مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۸۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳

ثبت نام سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی در اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شد.

به گزارش ایمنا، عرضه خودروهای وارداتی بر مبنای فرآیند نوبت دهی طرح یکپارچه عرضه خودرو آغاز شد.

بیشتر بخوانید:

لاماری ایما هیبریدی نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا ثبت نام سامانه یکپارچه خودرو

متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌توانند جهت انتخاب خودرو اقدام کنند.

زمان ثبت نام سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی

ثبت نام برای متقاضیان واجد شرایط از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ در دسترس است.

سامانه ثبت نام خودرو وارداتی

سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی به نشانی saleauto.ir مشخصات فنی خودروهای عرضه شده را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

محصولات سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی

متقاضیان محترم می‌توانند یک اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر را انتخاب کنند لازم به ذکر است هیچ گونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفاً برای ثبت نام کنندگان مرحله اول که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ حساب خود را بلوکه کرده‌اند است.

الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

جدول شماره ۱: قیمت فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی واحد: دستگاه / ریال

نام شرکتنشان تجاریمدلقیمت فروش قطعی درمبادی ورودی به ریال
جهان نوین NISSAN SUNNY ۱۱.۰۷۱.۴۰۰.۰۰۰
آرین پارس موتور Lamari EAMA HEV ۱۵.۴۳۴.۰۰۰.۰۰۰
بی ام کارز Hongqi EQM۵EV (خودرو برقی) ۱۸.۰۵۴.۶۰۰.۰۰۰

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره ۱، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … به قیمت‌های فوق اضافه می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آئین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.

ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی:

جدول شماره ۲- برآورد قیمت فروش محاسباتی علی الحساب خودروهای برقی وارداتی در مبادی ورودی واحد: ریال / دستگاه

نام شرکتنشان تجاریمدلقیمت فروش علی الحساب در مبادی ورودی به ریال
معین خودرو ایرانیان Honda ENS1 (خودرو برقی) ۱۸.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰
ایران خودرو Luna GRE (خودرو برقی) ۹.۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰
جزییات ثبت نام خودرو وارداتی

تبصره ۱ - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان می‌توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت ۵۰% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند

تبصره ۲ - قیمت قطعی خودروهای مذکور پس از ارائه کلیه مستندات و مدارک مثبته و بر اساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.

تبصره ۳ - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودروهای وارداتی حذف می‌گردد.

تبصره ۴ –کلیه شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق آئین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام نمایند در صورت تأخیر در تحویل و … قراردادهای مذکور مشمول جرایم مندرج در آئین نامه فوق خواهند شد.

تبصره ۵ - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.

تبصره ۶ - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودروهای ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.

تبصره ۷ - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آئین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذیربط قرار می‌گیرد.

کد خبر 751023

دیگر خبرها

  • عرضه روایت مستند کودکی حاج قاسم در نمایشگاه کتاب
  • میلیاردرهای بازنده؛ پاری سن ژرمن و قهرمانی اروپا، دو خط موازی که به هم نمی‌رسند!
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • پلی‌استیشن ۵ پرو چه مشخصاتی دارد؟
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودروهای برقی وارداتی چند ؟ / برای ثبت‌نام مرحله اول تا فردا فرصت دارید
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد